11 de juliol 2014

Novetat de juliol de Panini: Bleach #42

Per aquest mes de juliol, Panini Comics posa a la venda el 42è volum de Bleach, que estava previst la seva sortida al passat mes de març, i que s'ha anat endarrerint fins ara. S'espera la seva sortida pel 25 de juliol.

Bleach #42, de Tite Kubo
Col·lecció  Manga
Rúsitc - 192 pàgines - B/N
7,50€

La flor i nata de les tretze divisions s'enfronta als tres espada de més alt rang! En plena batalla s'obre sobtadament una garganta! Apareix llavors un enemic de proporcions colossals! Les tretze divisions es veuen obligades a redoblar els esforços per contrarestar un perill mai abans vist! Amics o enemics!? Comença una nova fase de la batalla!!

2 comentaris:

  1. És una vergonya el que Panini està fent amb Bleach en català. Ha estat més d'un any d'ençà l'adquisió dels drets a treure un tom nou. Què farem, amb un tom per any, els que seguim la col·lecció? Els he enviat correus moltes vegades demanant pel tema i sempre m'han donat llargues, demostrant-me que no tenen gens d'interès en la publicació d'aquesta sèrie. Tant de bo hagués estat una altra editorial que l'hagués comprat, com Planeta, que ha fet una gran feina amb Naruto en català, fent que els toms en català i castellà surtin a la vegada.

    Ara suposo que pel tom 43 de Bleach hauré d'esperar un altre any...

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. El que va fer Planeta amb Naruto que quan s'hi posar ho va treure quinzenal, va ser una decisió radical, arriscada i encertada de cara el lector. Jo tampoc demano a això. Una publicació mensual seria l'òptim per atrapar l'edició en castellà, però tal com estan les coses una publicació bimestral, cada dos mesos, jo ho trobaria força encertat, còmode i acceptable per tothom.

    ResponElimina