09 de juny 2014

Novetat de Sankara: Bunsen, un còmic de ciència i xocolata

Títol: "Bunsen: un còmic de ciència i xocolata"
Autor/s: Jorge Pinto
Any: 2014
Gènere: Humor
Col·lecció: Sankara Tesla
Pàgines: 142
Format: Paper
Tamany: 21x21 cm.
Traductor: Sankara


Te’n recordes d’Alf? La sèrie de l’extraterrestre que després va tornar en forma de xapes? El nom d’ALF és per les sigles d’Alien Life Form. Bam! Ara tens aqueixa dada al teu cap. Benvingut al club. Sobre açò va tractar el primer còmic de Bunsen que vaig escriure, per cert. El meu cervell és en un 90% trivial sobre Alf i Stanley Kubrick, cites de Fight Club i The Simpsons, Edgar Allan Poe i receptes de cuina fictícies que ixen de les novel·les de Harry Potter. Tinc 27 anys i un fill i, encara així, les converses amb els meus amics sempre acaben amb la formulació de plans per a sobreviure a holocausts zombies (consell: troba un supermercat i instal·la-t’hi al sostre). Abans tot açò em feia un poc de llàstima. Està bé, però, ja no em molesta. Amb els anys he trobat a gent amb la que puc compartir els meus interessos sense culpes. El Dr. Adel Ortega, el protagonista d’aquest còmic, és més o menys el tipus de persona amb la que podria fer-ho. Adel és una gran persona (no un gran científic, però sí persona). Alguns lectors m’han criticat que és massa borinot, cosa a la que sempre responc de la mateixa manera:”Adel té un doctorat en física matemàtica. Quants doctorats en física matemàtica tens tu?”. I és que les persones realment intel·ligents tenen aqueixa tendència a comportar-se com a borinots. Suposo que és part de l’encant nerd i la raó per la que Bunsen ha sobreviscut tot aquest temps.
Jorge Pinto


Aquest és un còmic real com la vida mateixa, hi trobareu un grup de personatges que segurament vos acompanyen al vostre lloc de faena -si en teniu un-: Becaris sobreexplotats, caps sense qualificar, professors desmotivats, micos obsessionats amb la mort i les drogues... Tots ells representants d'unes institucions obsoletes.

Bunsen ha estat un fenòmen de masses a internet, i ara Sankara vos el porta per primer cop en català, directament des de Mèxic. Aquest volum inclou tres-centes tires publicades originalment a www.bunsencomics.com i a més hi afegim el pròleg d'en Manuel Bartual. Una edició limitada de luxe que podeu adquirir en prevenda ara mateix, i que vos arribarà a casa sense que hagueu de separar el cul del sofà ni els ulls de l'últim capítol de Dr Who.

A més, els 100 primers compradors de l'edició en català, rebran una il·lustració signada per Jorge Pinto.

Data de tancament de la prevenda 25 de Juliol. Les comandes es lliuraran abans de 10 dies hàbils després d'aquesta data.

Jorge Pinto (@srpinto) és dissenyador, il·lustrador i blogger. Es dedica a fer il·lustracions, còmics i disseny gràfic. Ha publicat "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata", que porta a dins ni més ni menys que 300 còmics.
Font: Sankara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada