02 de juny 2014

Kengo Hanazawa, creador del manga "I am a Hero", al XX Saló del Manga de Barcelona

El Saló del Manga de Barcelona celebra la seva 20ena edició i ho fa anunciant la seva primer gran convidat: Kengo Hanazawa, creador del popular manga I am a Hero. Aquest títol ha estat una de les grans sorpreses del gènere, agafant un gran èxit internacional i estant nominat en la tercera, quarta i cinquena edició dels premis Manga Taishō, prestigiós guardó anual japonès que se li coneix també pel seu nom oficial en anglès, Cartoon Grand Prize. El 2013 va ser distingit com a millor manga a la 58º edició dels premis Shogakukan, un altre dels guardons més famós del manga.

kengo-hanazawa.jpg

El protagonista d’I am a Hero és Hideo Suzuki, un mangaka fracassat que, als seus trenta-cinc anys, ha hagut de tornar a treballar d'ajudant. Obsessionat amb la seva mediocritat, paralitzat pels seus fracassos, pors i complexos, Hideo no és conscient que al seu voltant les coses estan canviant a causa d'un misteriós virus que transforma els humans en éssers irracionals i violents. Aterrit,  intenta fugir dels infectats i assumir l'única actitud que li permetrà sortir amb vida: la d'un heroi.
Kengo Hanazawa és un brillant autor japonès que va néixer a la prefectura d'Aomori en 1974. 

Després de treballar un temps d'ajudant, el 2004 va debutar a la revista Big Comic Spirits amb la història Ressentiment. De 2005 a 2008 publica el manga Boys on the run, que el 2010 es va adaptar en una pel·lícula d'imatge real i més tard, al 2012, es va convertir en sèrie de televisió. Actualment triomfa a tot el món amb la seva manga I am a Hero, publicat al nostre país per Norma Editorial. Kengo Hanazawa assisteix al XX Saló del Manga de Barcelona en col·laboració amb Norma Editorial.

La presència d'Hanazawa al XX Saló del Manga és el primer anunci d'una llarga sèrie de convidats i activitats amb què celebrarem aquesta 20 edició de l'esdeveniment mangaka més veterà del nostre país.

El XX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 30 d'octubre al diumenge 2 de novembre de 2014 en Fira de Barcelona Montjuïc.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada