04 de maig 2014

Novetat pel 32è Saló del Còmic de Norma: Sansamba, d'Isabel Franc i Susanna Martín

Com a novetat en català pel 32è Saló del CòmicNorma Editorial publicarà Sansamba d'Isabel Franc i Susanna Martín, obra ja vam avançar al febrer.

Disponible a partir del 15 de maig de 2014! 


Sansamba, d'Isabel Franc i Susanna Martín
Còmic Europeu
Biografia / Social
Cartoné, 17x24cm, 144 pàgines, 2  colors
18€

UNA HISTÒRIA VERÍDICA QUE DESCRIU, SENSE DRAMATITZAR, LA DURA REALITAT DELS IMMIGRANTS AFRICANS A ESPANYA

Al centre de l'alta Casamance, a l'oest de Sédhiou (Senegal), hi ha un poble anomenat Sansamba. No és una de les zones més desfavorides de l'Àfrica, hi ha aigua, electricitat, un hospital i una escola, però tot sota mínims. Això fa que molts joves s'aventurin a un viatge a la recerca d'una vida millor, àdhuc sabent que posen en risc la seva vida i, sovint, sense saber que es convertiran en la subclasse dels països "desenvolupats". Sempre són nois, les dones que ho intenten són casos excepcionals. Un d'ells va trucar un dia a la porta de casa meva i va pronunciar una sola paraula: "treball". En obrir-li i deixar-li entrar, no sabia que estava obrint també una bella història d'amistat, afecte i solidaritat.

La nova obra d'Isabel Franc i Susanna Martín (Alícia en un món real) presenta la realitat de dos personatges oposats que es troben i s'ajuden malgrat les diferències de raça, edat, sexe i religió. Una reflexió sobre les fronteres culturals i emocionals a partir d'una amistat, suposadament, impossible.

 Autores convidades al 32è Saló del Còmic!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada