28 d’abril 2014

Phenomena converteix a Stanley Kubrick i John Huston en protagonistes del 32 Saló del Còmic

Les pel·lícules de guerra són un gènere que han filmat grans directors des d'òptiques molt personals, reflectint tant la seva brutalitat descarnada com la seva èpica. Amb motiu del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que té en la presència de la guerra al còmic un dels seus eixos, Phenomena - The ultimate Cinematic experience ha programat per al divendres 9 de maig, al cinema Comèdia de Barcelona, ​​una programa doble espectacular: La Chaqueta Metálica, de Stanley Kubrick (20.00 hores) i Evasión o Victoria, de John Huston (22.00 hores), dos clàssics del cinema bèl·lic dirigits per dos directors clau que ofereixen una visió descarnada del que amaga qualsevol conflicte armat. La cita és el divendres 9 de maig al cinema Comèdia de Barcelona, a partir de les 20 hores.

poster-phenomena.jpg

El preu de l'entrada única per veure les dues pel·lícules és de 9 euros i les cintes s'exhibeixen en versió original subtitulada en castellà. Un cop més, Phenomena - The ultimate Cinematic experience, dóna l'oportunitat de gaudir de dos grans clàssics, en aquest cas , del cinema bèl·lic, a un preu únic. Les entrades poden adquirir-se a través de www.atrapalo.com o a les mateixes taquilles del cinema Comèdia. Els espectadors que conservin el resguard de l'entrada d'aquesta doble sessió de Phenomena podran utilitzar-la per obtenir un 2x1 en comprar a les taquilles del Saló una entrada de 7 euros. Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes i promocions de les entrades del Saló del Còmic.

Phenomena - The ultimate Cinematic Experience és una iniciativa que rescata per a la gran pantalla clàssics comercials del cinema dels anys 70, 80 i 90, permetent tornar a gaudir, o descobrir, obres que han marcat època en el gènere, en aquest cas, bèl·lic.

La Chaqueta Metálica(1987). Un grup de reclutes es prepara a Parish Island, centre d'entrenament de la marina nord-americana. Allà hi ha el sergent Hartmann, dur i implacable, l'única missió en la vida és endurir el cos i l'ànima dels novells, perquè puguin defensar-se del enemic. Però no tots els joves estan preparats per suportar els seus mètodes.

Evasión o Victoria (1981). Segona Guerra Mundial, any 1943. El comandant del camp de concentració de Gensdorff, que abans de la guerra havia format part de la selecció alemanya de futbol, s'interessa per un grup de presoners que practiquen aquest esport. Se li ocorre llavors la idea d'organitzar un partit en què s'enfrontin una tria alemanya i una selecció formada per presoners.
A continuació, les dades pràctiques d'aquesta doble sessió, perquè només ens falten les crispetes.

Què: Doble Sessió de cinema bèl·lic:
La Chaqueta Metálica, de Stanley Kubrick.
Evasión o Victoria, de John Huston.
Les pel·lícules s'exhibeixen en versió original subtitulada en castellà.
Quan: Divendres 9 de maig, a partir de les 20 hores.
On: Cinema Comèdia (Passeig de Gràcia, 13. Barcelona).
Preu: Entrada única per a les dues pel·lícules. Les entrades s'adquireixen a www.atrapalo.com o a les mateixes taquilles del cinema Comèdia.

Organitza: Phenomena - The ultimate Cinematic experience (www.phenomena-experience.com) amb la col·laboració de FICOMIC.

FontFicomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada