24 d’abril 2014

Argentina tindrà una gran presència al Saló del Còmic

El còmic argentí al Saló del Còmic de Barcelona

 consulgralrepargentinabcn-logo.jpg

La Fundació ExportAr i el Consolat General i Centre de Promoció de la República Argentina a Barcelona organitzen conjuntament la participació argentina al 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Aquesta presència es deu a la importància que té el certamen barceloní de cara a la difusió del còmic argentí a Espanya i Europa.

El Consolat General i Centre de Promoció Argentina a Barcelona té com a missió impulsar i expandir la difusió i promoció de les activitats comercials, culturals, turístiques i d'inversió de la República Argentina a Catalunya, Comunitat Valenciana, Aragó i el Principat d'Andorra. La Fundació ExportAr és l'agència de promoció comercial, dependent del Ministerio de Relaciones Exteriores y Culto de la Nación Argentina, la missió és fomentar l'increment i la diversificació de les exportacions argentines .

Com a institució mixta integrada pel sector públic i privat, a través d'un Consell d'Administració que reuneix els actors més destacats del comerç exterior argentí, la Fundació ExportAr assisteix a la comunitat empresarial en els seus esforços per conquerir nous mercats; fixant com a objectiu final que les empreses argentines comercialitzin els seus productes i serveis en forma competitiva en l'àmbit internacional. Per aconseguir-lo porta endavant accions de promoció buscant reunir productors argentins amb compradors estrangers en els més importants trobades de negocis del món. També, treballa amb empreses nacionals brindant informació comercial, assistència tècnica i capacitació, perquè generin els canvis necessaris per produir i comercialitzar eficientment en mercats externs.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada