07 de març 2014

Novetat de març de Panini: 1714 Baluard

Aquest mes de març, Panini Comics treu una novetat en català. Tal com ja vam avançar, és tracta de 1714 Baluard de Cels Piñol i Àlex Santaló, obra que forma part de la commemoració del Tricentenari. També hi havia previst el volum 42 de Bleach en català, però finalment s'ha retardat la seva sortida al maig.



1714 Baluard, de Cels Piñol i Àlex Santaló
48 pàgines, Color
9,95€

"1714 Baluard" a la venda el 28 de març!

11 de setembre de 1714.
Barcelona, després de resistir heroicament un setge brutal, es rendeix a les tropes borbòniques.
Així doncs, s’acaba la Guerra de Successió en la qual els catalans han demostrat ser una peça clau a l’escenari polític europeu, a la lluita contra l’absolutisme i en favor de la llibertat; un poble pràcticament irreductible i uns combatents ferotges.
A l’hivern, Joan Constantí Rambó, fuseller de muntanya, veterà i heroi de guerra, arriba a la població de Ger, la Cerdanya, amb una missió secreta que dur a terme. Però un escamot de tropes franceses s’interposarà en el seu camí.
L’han acorralat...

Panini Comics participa en els actes de commemoració del Tricentenari amb aquesta novel·la gràfica realitzada per dos dels grans talents del còmic català del moment, Cels Piñol i Àlex Santaló. Acció, aventura, dramatisme, èpica, humor i ficció històrica es fusionen en una obra singular, tendra i sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada