25 de març 2014

Novetat d'abril d'Ediciones B: Mortadel·lo i Filemó. Mundial 2014

Per aquest mes d'abril, Ediciones B ens porta una altre còmic protagonitzat pel duet format per en Mortadel·lo i en Filemó. Aquest cop està dedicat al Mundial de futbol d'enguany que tindrà lloc a Brasil. A més també es reedita Els Xunguis a Sant Jordi, que fou novetat del passat mes de febrer. 


Col·lecció Mestres de l'humor nº 36
Cartoné, 48 pàgines, 21 x 29,7 cm, color
12 €.

A la venda el 2 d'abril!

El 2014 se celebra el Mundial de futbol al Brasil, un dels països que viuen més intensament la passió per aquest esport, no en va la seva selecció és la que més copes del món atresora.

Mortadelo i Filemó han d'anar a Brasil en una nova missió, ja que un sinistre personatge intentarà sabotejar el campionat en el seu propi benefici.

Per trobar el malfactor com més aviat millor, els nostres herois formaran part de la selecció espanyola.

REEDICIÓ

Els Xunguis a Sant Jordi, de Juan Carlos Ramis, Joaquín Cera
Cartoné, 32 páginas, 24,7 x 31,5 cm, color
11 €.

Els xunguis, encara que siguin extraterrestres, també són una mica catalans per part de pares, els seus autors Ramis i Cera. I per això no es podien perdre una festa tan tradicional a Catalunya, com la Diada de Sant Jordi.

Llibres i roses, cavallers, princeses i dracs; tot s’uneix perquè els més joves coneguin una mica més l’origen d’aquest dia. Com sempre, divertint-se amb les entremaliadures dels xunguis i els seus fantàstics passatemps.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada