10 de febrer 2014

Novetats de març d'Editorial Base

La setmana passada Editorial Base va publicar al Facebook les novetats pels mesos de març i abril, en aquesta entrada destacarem les novetats de còmic pel març, entre les quals hi ha nous àlbums de Benet Tallaferro, Els Barrufets, i Jan i Trencapins.21,6 x 28,8cm, 64 pàgines.
12€
És en Benet Tallaferro qui cerca aventures o són les aventures les que el cerquen a ell? El petit forçut es veurà immers en un nou embolic quan només volia gaudir d'un dia de diversió al parc d'atraccions!


Els Barrufets 17. El barrufador de joies, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 64 pàgines.
12€ 
Els Barrufets s'estan preparant per a la Festa de la Primavera. El Barrufet Forçut i la Barrufeta assagen una obra de teatre, el Barrufet Llaminer i el Barrufet Cuiner preparen el banquet. Però tot canviarà quan el Barrufet Bromista sigui raptat per uns humans.

Jan i Trencapins 8. El senyor de Montresor, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8cm, 48 pàgines.
14€
El jove senyor de Montresor ha aconseguit escapar de les masmorres on el tenia captiu un tirànic senyor feudal. Aquest fet potser no hauria tingut res a veure amb els nostres aventurers de no ser per la formidable semblança física d'Arnau de Montresor amb en Trencapins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada