08 de gener 2014

Tot parlant dels germans Blasco...


Dijous 9 de gener a les 19.30 h. s'inaugurarà l’exposició La banda dels Blasco amb una taula rodona . Hi participen Josefina Duran, Josep Maria Delhom, Antoni Guiral, Pepe Gálvez i el comissari de l’exposició Joaquim Noguero.  L'exposició romandrà oberta del 9 de gener al 2 de febrer de 2014 al Centre Cívic El Coll, La Bruguera de Barcelona. 

Segons el comissari de l'exposició,  “Els germans Blasco són una mena de caravana cap a l’Oest per part del còmic espanyol des de Barcelona. Sempre a cavall de nous territoris, han sabut colonitzar-nos-els amb aquest llenguatge popular que a vegades ha sofert autèntics atacs sioux de la cultura establerta, però que ha defensat en llibertat nous paisatges literaris, cinematogràfics i iconogràfics per a totes les tribus narratives. Rere el lideratge del germà gran, a partir dels anys cinquanta el mestre Jesús Blasco, l’Alejandro i l’Adrià van crear una banda capaç de guiar-nos pels més mítics horitzons llunyans de la imaginació. Amb l’excusa d’alguns westerns creats per a la indústria del còmic espanyol, anglès, francobelga i italià, repassem ara, a coll d’El Coll - La Bruguera, una obra digna de mil estudis. La tan prolífica sorgida dels Estudios Blasco”.

Entrada lliure. Centre Cívic El Coll- La Bruguera. Carrer L'Aldea, 15,  08023 Barcelona. Centre obert de dilluns a divendres, de 16 a 22h. Dijous de 10 a 14h. Dissabtes de 16 a 21h. Diumenges de 17 a 21h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada