14 de gener 2014

El 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà del 15 al 18 de maig

El Comitè Organitzador del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha decidit que el certamen se celebri del dijous 15 al diumenge 18 de maig, enlloc del 8 a l’11 de maig com estava previst inicialment. El Saló tindrà lloc als Palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc.

La coincidència d’aquestes dates amb la celebració del Gran Premi de F1 d’Espanya, que tindrà lloc a Montmeló del 9 a l’11 de maig, provoca que les places hoteleres i d’hostalatge a Barcelona tinguin una alta ocupació en aquelles dates a més de patir un significatiu augment en les tarifes, situació que també afecta als vols i altres mitjans de transport.

L’organització del certamen, pensant en la comoditat i en els costos per als visitants, expositors i invitats, ha decidit retardar una setmana la seva celebració, que així no coincideix amb cap altra gran esdeveniment a la ciutat que alteri l’oferta habitual d’allotjament i viatges. A més, les dates del dijous 15 al diumenge 18 de maig estan dins del període lectiu, no coincideixen amb cap pont que buidi les grans ciutats a més de ser el primer gran festival cultural i lúdic de la ciutat en primavera. 

Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada