23 de gener 2014

"Bola de drac Compendi 1" per Planeta DeAgostini a l'abril

Aquest matí, Planeta DeAgostini Cómics ha publicat al seu Twitter la portada de l'edició catalana de Bola de drac Compendi 1 (Dragon ball Chozenshû 1), volum el qual el tindrem disponible a partir de l'abril.  


Bola de drac Compendi és una enciclopèdia sobre l'obra d'Akira Toriyama que tracta tant del manga com de l'anime, essent una actualització de l'antiga Daizenshû, de la qual només se'n va publicar el seu primer volum "Ilustraciones completas" en castellà també per la mateixa editorial. "Ilustraciones Completas" però no s'ha reeditat i actualitzat en el Bola de drac Compendi (Dragon ball Chôzenshû) si no que ho fet al Dragon ball Chôgashû  que Planeta DeAgostini publicarà el proper novembre d'aquest any.
L'enciclopèdia està formada per 4 volums, essent aquest primer, la Guia de la Història i del Món (Story & World Guide). Els altres tres corresponen a:

- Bola de Drac Compendi 2 -  "Guia d'Animació part 1" (Animation Guide Part 1)
- Bola de Drac Compendi 3 -  "Guia d'Animació part 2" (Animation Guide Part 2)
- Bola de Drac Compendi 4 - "Superdiccionari" (Chōjiten, 超辞典)

Sinopsi de Bola de drac Compendi 1: Guia de la Història i del Món:
Versió composta i actualitzada del Daizenshû 2 i Daizenshû 4, que abasta la història del mític manga i aspectes diversos de la seva reeixida versió anime. Així, aquest llibre de 352 pàgines conté informació considerable envers Bola de Drac i Bola de Drac Z, un breu seguiment a Dr. Slump, així com material gràfic del millor manga de tots els temps. A més, aquesta primera entrega també inclou entrevistes al creador, el famós mangaka Akira Toriyama.

Els detall tècnics també anunciats per Twitter són: Cartoné, 352 pàgines, color/BN, 183x257, 25 euros x entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada