10 d’octubre 2013

Novetats de La Galera

Jo, Elvis Riboldi. Tu, Emma Foster: El musical
Bono Bidari
Col·lecció: Novel·la gràfica,  54
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 14,3 x 20,8
Enquadernació: Cartoné
Preu: 14,90 €

Sinopsi
L'escola de l'Elvis té greus problemes econòmics; està a punt de tancar. L'Elvis i els seus amics no poden permetre-ho, i decideixen muntar un musical per recaptar fons. Una gran paròdia dels musicals més famosos, en la qual l'Elvis torna a trencar tot el que pot... aquesta vegada, fins i tot el cor de l'Emma!

Autor/a
Bono Bidari és un autor envoltat de misteri. Cosa gens estranya si tenim en compte que no existeix. De fet, és el pseudònim d'un grup de reconeguts escriptors i guionistes, creadors d'èxits televisius com ara Els Lunnis: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i un dibuixant de primera fila, Òscar Julve, guanyador d'un bon grapat de premis d'il·lustració i creador de personatges com les formigues d'El hormiguero.


Bono Bidari
Col·lecció: Novel·la gràfica,  71
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 13,5 x 20,5
Enquadernació: Rústica
Preu: 8,95 €

Sinopsi
Un OVNI cau a Icària, i només l'Elvis y el Boris ho veuen. De l'aparell surt en Murfi, un extraterrestre perdut. L'Elvis i el Boris intentaran ajudar-lo a tornar al seu planeta... i, mentre, a passar desapercebut en el nostre, per a què no sigui descoberto i convertit en un experiment científic.

Autor/a
Des de JD Salinger que no s'havia conegut un autor més misteriós. En el caso de Bono Bidari, l'explicació és senzilla: no existeix. No ho vagis dient, però és el seudònim d'un grup de guionistes, els creadors de Los Lunnis: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera; juntament amb l'il·lustrador Òscar Julve, autor de les formigues d'El hormiguero. Tots ells tenen llargues carreres i nombrosos premis en el món de la literatura infantil i juvenil.Bono Bidari
Col·lecció: Novel·la gràfica,  72
Edat: a partir de 10 anys
Mides (cm): 13,5 x 20,5
Enquadernació: Rústica
Preu: 8,95 €

Sinopsi
El pare de l'Elvis és acusat d'assaltar un banc i enviat a presó. Totes les proves apunten a ell. Però en Leònides seria incapaç de matar una mosca, i molt menys de cometre un crim! L'Elvis i en Boris decideixen (després de pensar-s'ho) que han d'ajudar-lo. Però, per dir-ho així, les seves tècniques d'investigació no són les d'un Holmes i un Watson exactament...

Autor/a
Des de JD Salinger que no s'havia conegut un autor més misteriós. En el caso de Bono Bidari, l'explicació és senzilla: no existeix. No ho vagis dient, però és el seudònim d'un grup de guionistes, els creadors de Los Lunnis: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera; juntament amb l'il·lustrador Òscar Julve, autor de les formigues d'El hormiguero. Tots ells tenen llargues carreres i nombrosos premis en el món de la literatura infantil i juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada