29 d’octubre 2013

Jean-Yves Ferri: "Astèrix a Catalunya? Una idea excel·lent"

El guionista del nou còmic del gal, Astèrix i els Pictes, contempla la possibilitat d'una aventura catalana dels personatges d'Uderzo i Goscinny

'Astèrix i els Pictes'
La possibilitat d'una futura aventura catalana d'Astèrix i Obèlix no és cap quimera. Jean-Yves Ferri i Didier Conrad, els dos autors encarregats de continuar les aventures dels gals després de la retirada d'Uderzo, han presentat aquest dimarts a Barcelona Astèrix i els Pictes i han deixat oberta la porta a portar els populars personatges a Catalunya en una de les seves pròximes aventures. "Astèrix a Catalunya? És un idea excel·lent", ha assegurat Ferri, amb un somriure còmplice. "En qualsevol cas, volem continuar la tradició d'alternar els àlbums de viatges amb els que transcorren al poblet –ha afegit–. Així que el de Catalunya no podria ser el següent, sinó el posterior".


A Astèrix i els Pictes, els dos autors han portat els dos guerrers gals a terres escoceses, és a dir, l'antiga Caledònia. "Era un dels pocs països europeus que encara no s'havien fet a la col·lecció –ha explicat Conrad–. Escòcia té tots els ingredients necessaris per a una gran història: la cultura, el paisatge, la història... Igual que Catalunya, tot i que aquí les faldilles escoceses són més rares".

L'àlbum, el número 35 de la col·lecció, ja és a la venda des del passat 24 d'octubre. 

Font: Diari Ara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada