30 d’octubre 2013

Inauguració oficial del XIX Saló del Manga de Barcelona


El Saló del Manga de Barcelona té el plaer de convidar-te a la inauguració oficial de la seva XIX edició aquest dijous 31 d'octubre a les 13:00 hores a Fira de Barcelona (Palau Nº 2). A la inauguració hi participaran les següents autoritats:

Satoru Satoh, Ambaixador del Japó a Espanya
Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Jaume Ciurana, Tinent d'Alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona
Xavier Mallafré, president de FICOMIC i del Gremi d'Editors de Catalunya
Carles Santamaria, director del Saló del Manga

A l'acte també ens acompanyaran Takashi Fuchigami, Cònsol General del Japó a Barcelona; Hiroyuki Ueno, director de Fundació Japó a Espanya, i Keisuke Sakamoto, president del Centre d'Esports Sabadell; i Jordi Villacampa, president del Club Joventut de Badalona.

Després de la presentació del XIX Saló del Manga, les autoritats faran un recorregut pels recintes de la fira, que finalitzarà l'escenari 2 del Palau 2 de Fira sobre les 14.15 hores on tindran lloc els discursos.

El Saló del Manga de Barcelona arrencarà amb un dia ple d'activitats: el concert del grup Loverin Tamburin, la final del concurs Anime Song Contest, (al Palau 1 a les 13:00 i 16:00 hores respectivament) i un altre concert de la idol Haru-Chan a les 19.15 hores. A més de demostracions d'arts marcials i beisbol en una edició dedicada a la presència de l'esport en mangas i animes. La primera taula rodona del Saló, a les 12 hores a l'Escenari 2 del Palau 2, girarà al voltant de la fascinació dels japonesos pel futbol espanyol i en ella participarà Keisuke Sakamoto, president del CE Sabadell. A les 18 hores els fans de Bola de Drac tindran una trobada amb el director d'animació Daisuke Nishio, realitzador de llargmetratges i sèries d'anime basades en aquest manga. Descobrirem els secrets del chankonabe, el guisat que mengen els lluitadors de sumo, al taller de cuina japonesa a les 19.00 i Yoichi Takahashi, creador del manga Captain Tsubasa, a aquesta mateixa hora donarà una classe magistral a l'espai del Taller de Manga. A més de tota l'activitat contínua en els tallers de quimono, amigurumi, l'espai infantil de l'Abella Maya i les àrees de videojocs de Nintendo i Xbox One.

XIX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre de 2013 als palaus 1 i 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc. Al Palau 2 es trobaran els expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macro-espais de videojocs, sala d'actes, exposicions, àrea de restauració japonesa i altres activitats. El Palau 1 albergarà l'escenari on tindran lloc els concursos de cosplay i karaoke, a més d'actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics. Les sessions de projeccions d'anime tindran lloc als Arenas Multicines, situats al centre comercial situat davant del recinte firal a Plaça Espanya. Per a qualsevol aclariment no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o consultar www.ficomic.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada