09 de setembre 2013

Novetats de setembre de Base

Per aquest mes de setembre, Editorial Base ens porta les següents novetats, l'onzè àlbum de Jan i Trencapins i el següents números de Benet Tallaferro i L'univers dels Barrufets.

Jan i Trencapins 11. L'anell dels Castellac, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8cm, 64 pàgines.
14€

En Jan i en Trencapins es creuaran en el camí del dissortat duc de Castellac just quan fuig del seu captiveri. Commoguts per la seva desgràcia, els valents herois decidiran escortar-lo en el seu camí de tornada a casa. Però quan el noble pensava que aviat gaudiria de les comoditats del seu castell, serà segrestat de nou pels seus enemics.






Benet Tallaferro 2. La senyora Adolfina, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8cm, 64 pàgines.
12€

La senyora Adolfina és una de les millors companyes de joc d’en Benet Tallaferro. A més de passar-s’ho d’allò més bé jugant a indis i vaquers, és una àvia amb molt bon cor i en Benet se l’estima moltíssim. Imagineu, doncs, quin ensurt s’endurà quan li agafi un atac i caigui desmaiada a la porta de casa seva!







21,6 x 28,8cm, 64 pàgines.
12€

Captivadora, dolça... La Barrufeta és un dels personatges més emblemàtics de l'univers dels Barrufets i en aquest còmic podràs conèixer-la una mica més a partir de les aventures que ella mateixa protagonitza.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada