24 de maig 2013

Novetats de juny de Planeta DeAgostini: Naruto 55 i 56

Tal com ja havíem anunciat, aquest mes de juny Planeta DeAgostini Cómics continua amb l'edició catalana de Naruto, allà on es va quedar l'edició d'Editores de Tebeos. Així doncs tindrem doble ració mensual, exceptuant l'agost, fins a atrapar l'edició en castellà, de cara al proper Saló del Manga. Comencem doncs amb els volums 55 i 56. Recordar que el preu ara és de 7,5€.

A la venda el 4 de juny!


Naruto #55, de Masashi Kishimoto 
Col·lecció  Manga
Rúsitc - 192 pàgines - B/N
7,50€

S’inicien les hostilitats a la Quarta Gran Guerra Ninja! L’exèrcit aliat ninja s’organitza en tropes per fer front als avanços dels “Akatsuki”. En Gaara, decidit a protegir en Naruto, pronuncia un discurs encès davant del seu exèrcit! Mentrestant, en Kabuto, que col·labora amb en Madara, ressuscita nombrosos ninges poderosos amb la tècnica de l’edo tensei!!






Naruto #56, de Masashi Kishimoto 
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

L’escenari de la batalla s’amplia! L’exèrcit ninja aliat continua lluitant a mort contra els set espadatxins ressuscitats. La tropa núm. 1, capitanejada per en Darui i situada a la primera línia del front, s’ha d’encarar amb els germans Kinkaku i Ginkaku, ninges llegendaris de la vila de Kumo! Tindran possibilitats de vèncer uns rivals que posseeixen chakra del Kyûbi i unes temibles eines ninja...!?





1 comentari: