29 de maig 2013

Més detalls sobre l'ampliació d'espai del proper Saló del Manga

Si la setmana passada us informàvem que el proper Saló del Manga de Barcelona ampliarà l'espai, avui us en donem més detalls. Reproduïm doncs la nota de premsa de FICOMIC

El Saló del Manga va donar l’any passat el gran salt passant d’uns 11.000 de La Farga de L’Hospitalet a 17.000 metres quadrats a Fira Barcelona Montjuïc. L’afluència de públic de la passada edició va superar totes las previsions al comptabilitzar-se 112.000 visitants. FICOMIC, amb la col·laboració de Fira Barcelona, ha decidit multiplicar per dos l’espai del XIX Saló del Manga de Barcelona que se celebrarà del dijous 31 d’octubre al diumenge 3 de novembre.

La nova edició del certamen comptarà amb els Palaus 1 i 2, a més d’integrar dins del recinte firal la Plaça Univers. Això suposa passar de 17.000 a uns 35.000 metros quadrats. D’aquesta manera es pretén que l’assistència dels visitants sigui molt més confortable. FICOMIC, entitat organitzadora del XIX Saló del Manga de Barcelona, assumeix un important augment de les despeses al doblar l’espai, alhora que també creix i es diversifica la seva oferta d’activitats. Un dels eixos temàtics del XIX Saló del Manga de Barcelona serà la presència de l’esport en el manga i l’anime, que comptarà amb una gran exposició i diversos actes.


El XIX Saló del Manga de Barcelona dedicarà el Palau 2 als expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macro-espais de videojocs, sala d’actes, exposicions i altres activitats. Enguany es crearà un espai infantil, amb manualitats, concursos i cosplay familiar. El Palau 1 albergarà l’escenari on tindran lloc els concursos de cosplay i karaoke, a més d’actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics. Els preus de les entrades del XIX Saló del Manga de Barcelona son 7 euros l’entrada, 5 euros l’entrada exclusivament per als titulars del Carnet Jove i 2 euros per a grups escolars. A més, hi haurà un abonament per als quatre dies amb un preu de 20 euros. I com ja és una tradició, el divendres, que enguany cau a la festivitat de Tots Sants, aquells visitants que vinguin disfressats de personatges de manga, anime, videojocs o j-pop entraran gratis.

El XIX Saló del Manga de Barcelona compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Fundació Japó a Espanya, el Consolat General del Japó de Barcelona i Casa Àsia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada