03 d’abril 2013

"La sèrie de la teva vida" de Marc Zanni i Joan Sanz publicat per Norma al Saló del Còmic

Al passat Saló del Manga, Marc Zanni i Joan Sanz van posar a la venda el seu llibre La sèrie de la teva vida on parlen del doblatge de Bola de drac com també la seves experiències en la seva vida com actors de doblatge. El llibre es venia a través d'Amazon com també a les diferents presentacions que els dos actors anaven. Davant del reeiximent que ha tingut el llibre, els seus actors han arribat a un acord amb Norma Editorial per que aquesta se n'encarregui de la publicació i així hi hagi la màxima facilitat per tal que el seguidors de Bola de drac puguin adquirir el llibre. A més però aquesta nova edició inclourà la versió audiollibre en MP3 narrada pels mateixos actors.

Qui no tingui el llibre d'abans ara en tindrà una magnificà oportunitat i qui ja el tingui, sabent que els seguidors ja sigui de còmic o manga, acostumem a tenir un mateix producte però en edicions diferents, i a més veient a les característiques que hi ha pàgines a color,  part del mencionat audiollibre,  no el deixeu escapar.

Disponible a partir del Saló del Còmic!


La sèrie de la teva vida, de Marc Zanni i Joan Sanz
Rústica amb solapes, 14.8 x 21, 216 pàgines, B/N + 24 a color
19,50€

Mai s’havia vist un fenomen social com el de Bola de Drac , que als Països Catalans va revolucionar la televisió i va marcar diverses generacions; la seva força va ser tal que, dues dècades desprès, encara fascina a grans i petits.

Però no seria el que és sense en Marc Zanni i en Joan Sanz , que van donar veu, en el sentit més literal de la paraula, a en Son Goku i en Vegeta . En agraïment a tots els seus seguidors fidels, aquests professionals del doblatge han volgut explicar-nos com van viure i què va suposar per a ells posar-se en la pell d’aquests dos personatges. Anècdotes i secrets de la mítica sèrie d’animació amb els quals podrem recuperar alguns dels millors moments de la nostra vida.

Perquè... què seria de la nostra infància i joventut sense Bola de Drac?

Inclou la versió audiollibre en MP3 narrada pels mateixos actors!
Reproduïble en ordinadors idispositius compatibles amb el format.

A la venda el proper 11 d'abril - Saló del Còmic!  


Segueix-ho a Twitter, Facebook i Blog oficial

Font: Norma PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada