17 d’abril 2013

Els capullus no regalen flors

Títol: Els capullus no regalen flors
Títol original: Los capullos no regalan flores
Autora: Moderna de Poble (Raquel Córcoles)
Publicat per: Rosa del vents (Random House Mondadori), març
2013
Format: Rústic amb solapes, 160 pàgines, Color
Preu: 14,90€

Un cop superat el 31è Saló del Còmic toca iniciar-me amb les lectures de tots els còmics comprats tant en les setmanes prèvies com al propi Saló.

Començaré amb les compres pre-Saló que ja vaig indicar en aquesta entrada. El primer tal com veieu és la nova obra de la Raquel Córcoles: Els capullus no regalen flors, sota el pseudònim Moderna de Poble.

A través del fil argumental que se'ns presenta, la Moderna de Poble, que també és el nom del personatge, buscarà i remenarà entre tota la fauna masculina urbanita, el seu home ideal. Continuant amb el símil faunístic, en trobarà de moltes races, els quals acabaran sent tots uns "capullus", cada un amb les seves pròpies característiques. Però trobarà aquell que no ho sigui i que de debò sigui l'home ideal que regala flors?

En quan a nivell argumental m'ha agradat més que Sóc de poble (Glénat/EDT 2011), la primera obra de la Raquel Córcoles, i té bons moments d'humor. Ara bé, a opinió meva, considero que va dirigit cap un public bàsicament femení, i concretament urbanita, o a tota aquella gent oberta a tot tipus de modernitats i tendències del moment. Resumint sóc molt oposat per tal d'apreciar l'humor que expressa la Raquel Córcoles en les seves obres. 

Llop Segarrenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada