19 d’abril 2013

Avui es presenta el còmic 'Made in Prades, retrat d'un poble'

L'editorial Ooso-Còmics ha confirmat a la seva pàgina de Facebook que el còmic 'Made in Prades, retrat d'un poble' ja és una realitat. En un comunicat, l'editorial agraeix als vilatans la seva col·laboració, i és que 'Made in Prades' ha estat possible gràcies al micromecenatge dels mateixos pradencs. En aquesta obra il·lustrada es pretén recollir un contingut "variat, ric i que plasmi el nostre dia a dia a Prades, i com millor que els seus propis vilatans siguin els protagonistes", tal i com han afirmat des d'Ooso-Còmics. En clau d'humor, el còmic recull les activitats de més de 120 pradencs.

És per aquest motiu que avui divendres 19 d'abril, a les 8 del vespre, al Centre Cívic de Prades, se'n farà la presentació oficial del llibre, tot just sortit de la impremta. A la taula de presentació hi assistiran l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas; el gestor del Club de Còmics de Tarragona, Nani Blasco; i els autors Olga Resina i Sergio J. Pérez. 

Per 20 euros, els interessats podien contribuir amb la publicació i assegurar-se que sortirien entre les il·lustracions del 'Made in Prades'. És per això que l'encarregada de la seva publicació destaca que "cadascun de nosaltres ja formem part de la gran família dels personatges il·lustrats". Alhora, l'aportació de diners es premia amb un exemplar per cada donant, on s'hi podrà veure dibuixat. 

Ooso-Còmics confia que el lector que ja ha vingut a Prades "pugui identificar-nos" i espera que serveixi de reclam turístic per aquelles persones que encara no hagin visitat la vila. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada