15 de març 2013

Novetats de RHM de cara al Saló del Còmic

El grup editorial Random House Mondadori llançarà dues novetats en català de cara al 31è Saló del Còmic. La primera novetat és Els capullus no regalen flors, la nova obra de Raquel Córcoles (Sóc de poble, Glénat/EDT 2011) sota el pseudònim Moderna de Poble. És publicada sota el segell Rosa dels Vents. La segona novetat és la nova obra del ninotaire Aleix Saló, la qual s'anomena Euro malson. Algú s'ha cruspit la classe mitjana, que és publicada sota el segell DeBolsillo.


Els capullus no regalen flors, de Moderna de Poble (Raquel Córcoles). 
Rosa dels Vents (Random House Mondadori)
Rústic amb solapes, 151x230 mm, 160 pàgines, Color
14,90€

La vida d'una jove que no creu en l'amor, peròooo...desitja que li regalin flors.

En aquest nou còmic, la Moderna de Poble descobreix que la vida a la ciutat no és tan atractiva com semblava, però sap refer-se i lluitar per trobar allotjament, feina i... enamorar-se. Enamorar-se? Bé, almenys intentar-ho, perquè la vida està plena de flors i de "capullus". N'hi ha d'egoistes, d'avars, de falsament alliberats i n'hi ha que continuen enganxats a les faldilles de la seva mare. N'hi ha que et diuen mentides i d'altres que són massa sincers, i n'hi ha uns quants que et demanen que t'obris de cor i de cames sense replicar. Trobarà l'home que li regali flors? 

Amb les seves tires a Cuore i El Jueves i més de 60.000 seguidors al Facebook, Moderna de Poble et seduirà.

A la venda  els 21 de març!


DeBolsillo (Random House Mondadori)
Rústic, 192 pàgines
9,95€

La classe mitjana europea viu assolada per una recessió històrica. Amb impotència, veu com una elit de vampirs sinistres succiona els seus escassos ingressos. Aquest grup de xuclòpters està format per banquers, polítics i, quan s'ha intervingut, altres components de la classe mitjana aprofitats i insolidaris. En paral·lel, Europa viu una crisi política i econòmica sense precedents, per culpa d'un experiment nefast. Van intentar crear un ésser híbrid, formant països excessivament diferents i amb economies totalment dispars. El resultat: un monstre monstre frankensteinià anomenat Eurozona, que ni Déu és capaç de redirigir.

A la venda el 4 d'abril!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada