06 de març 2013

Naruto en català retorna al juny

Segons hem pogut saber a través d'una nota de premsa de Planeta DeAgostini Cómics, Naruto en català retornarà el mes de juny d'enguany. Us reproduïm seguidament la nota de premsa:

Naruto nº 55
Amb l’objectiu de satisfer a tots els seguidors del manga Naruto traduït al català, durant els propers mesos i fins el Saló del Manga d’enguany, publicarem tots els números que manquen per equiparar-se a l’edició en castellà.

Així, editarem de bell nou els capítols 55 a 64 i reimprimirem aquelles entregues anteriors que estan esgotades en l’actualitat, ja sota el segell Planeta DeAgostini Cómics. A més, per tal de poder assegurar la continuïtat sostinguda de la versió catalana de la col·lecció, el preu també serà el mateix que el de la castellana.

  
Pla de publicació:
NOVETAT (WEB DISTRIBUCIÓ AMB LA RESTA DE NOVETATS DEL MES)

Juny: Naruto 55-56
Juliol: Naruto 57-58
Setembre: Naruto 59-60
Octubre: Naruto 61-62
Novembre: Naruto 63-64

REIMPRESSIÓ (ESGOTATS)

Maig 1 AL 4
Juny 7,14,16,17
Juliol 18,21,22,23,
Setembre 26,28,29,30

El pvp en català serà el mateix que en castellà : 7.50€ ( excepte els
que resten en stock de la anterior editorial EDT/GLENAT ) .

Esperem que sigui unes bones notícies per vosaltres!

1 comentari:

  1. Grans notícies, i si es compleixen Planeta s'haurà portat.

    Era un dels temes que em preocupaven: que comencessin tan tard i que es publiqués de saló en saló, però per sort es compensarà l'espera i s'equipararà a l'edició castellana.

    Massa tard, però, per a aquells lectors en català que es van cansar d'esperar i van passar al castellà. Ja érem pocs i només faltava això.

    També espero que Naruto no s'allargui gaire més, perquè si els números canten Planeta potser pot negociar-ne la cancel·lació amb Shûeisha, vés a saber.

    En tot cas grans notícies per a mi, que em compraré els volums de dos en dos malgrat l'impacte econòmic que representarà per a mi.

    ResponElimina