21 de febrer 2013

Presentació de "Tinta de guatiné" a Barcelona

Seguidament us reproduïn la nota de premsa de Fatbottom:


TINTA DE GUATINÉ 

Libros de Autoengaño
Dv, 2013-02-22 19:30 - Dv, 2013-03-22 22:00

Aquest divendres presentem TINTA DE GUATINÉ (editorial Libros de Autoengaño *). Un Còmic col·lectiu on 28 dibuixants expliquen en una pàgina com és el seu dia a dia. Col·laboren: Irati Fernández, Carla Berrocal, Manolo Vaca, Mazi, Javier Fernández, Javier Aranda, Adrián Fernández, Jorge Jiménez, JAB, Jaime Visedo, Jordi Bayarri, Jesús Barroso, Beatriz Iglesias, Xian Un Studio, Belén Ortega, Clara Soriano, Natacha Bustos, Bute, Juarma López, Zer, Samu, Fran Collado, Bea Tormo, Nacho Fernández, Javier Rodríguez, Samu, Luis Bustos i Monteys. Portada de Esther Gili i pròleg de Puño.

Acompanyat de 2 xapes, postals i portada brodada! No us perdeu el piscolabis, el turbio ni la companyia dels dibuixants de Barcelona que hi han col·laborat!

*Libros de Autoengaño és una editorial petita de còmics, disseny, il·lustració, crafts i una mica del que convingui. Una de les premisses de l'editorial és imprimir llibres bonics, de tiratge limitat (numerats i segellats). Buscant que cada llibre sigui un objecte especial.

fatbottom, salvà 19, barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada