23 de gener 2013

Per molts anys ComiCat !!!

Poques setmanes després de començar a funcionar ComiCat, en Javier em va convidar a formar-ne part. Li havia interessat la feina que feia a Catàleg de Còmic en Català. Web que seria el embrió  del llibre El còmic en català publicat a Edicions Glénat l'any 2011.

Les meves primeres aportacions varen necessitar ajudar (gràcies Javier), en prou feines sabia el que era un blog. De mica en mica, vaig anar entrant a la dinàmica de ComiCat i... fins ara. M'agrada el fet de pertànyer a un grup d'edats diverses i de personalitats diferents, que l'únic objectiu que els uneix es el interes per al món de la historieta i les ganes de potenciar el còmic que es fa en la nostra llengua. Aquest grup segueix obert a noves incorporacions i la diversitat entre els seus membres segueix sent el seu màxim atractiu.

ComiCat penso que ha fet i està fent una bona aportació a la divulgació del món del còmic. Es un bon lloc per estar al dia de presentacions, novetats, xerrades, notícies, salons... i serà un dels blogs destacats per poder resseguir el que ha estat la història del còmic dels últims anys.

Gràcies als companys, als seguidors, als lectors ocasionals, als que fan comentaris als posts (més participació no estaria malament) i endavant amb ComiCat i amb el còmic en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada