22 de gener 2013

Nou "Còmic, Ciència i Tecnologia" dedicat als robots

Jordi Ojeda, professor de la UB, comença l'any amb un altre cicle de Còmic, Ciència i Tecnologia "Robots, un viatge de la ficció a la realitat".  Tot seguit us deixem amb l'agenda de divulgació dels diferents temes que es tractaran amb els pertinents enllaços:


- Dimecres, 23 de gener a les 19.30. Inauguració exposició "Robots, un viatge de la ficció a la realitat", CC Sant Josep, L'Hospitalet. Del 23 de gener al 22 de febrer.

- Dimarts, 29 de gener a les 15.00. Conferència "La ciència dels superherois", Institut Abat Oliba, Ripoll.

- Dimecres, 30 de gener a les 19.30. Conferència "Els robots a la literatura, el cinema i els còmics", CC Sant Josep, L'Hospitalet.

- Dimecres, 6 de febrer a les 18.30. Presentació i projecció de la pel·lícula "Los sustitutos", Biblioteca Can Sumarro, L'Hospitalet.

- Dilluns, 11 de febrer a les 19.00. Conferència "Retrofuturisme a la cultura popular: un viatge per les profecies inversemblants", amb Elisabeth Rosselló, FNAC L'ILLA, Barcelona

- Dimecres 13 de febrer a les 19.30. Conferència "Cirurgia robòtica" CC Sant Josep, L'Hospitalet.
 
- Divendres, 15 de febrer a les 19.00. Conferència "Anticipació tecnològica en els còmics de ciència ficció dels anys cinquanta", Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Barcelona.- Dimecres. 27 de febrer a les 19.30. Conferència "Mazinger Z: el robot que ens va canviar", amb Rubén González, CC Sant Josep, L'Hospitalet.

Del programa d'activitats paral·leles de la exposició "ROBOTS, UN VIATGE DE LA FICCIÓ A LA REALITAT" cal destacar l'exhibició i jocs amb robots a "Robòtica d'oci" especialment dirigit a los joves i que tindrà lloc el dissabte 2 de març de 10 a 13 en CC Sant Josep, L'Hospitalet.

Podeu veure els detalls del projecte al bloc i a les xarxes socials. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada