01 de novembre 2012

XVIII Saló del Manga: Primer dia de Bola de Drac

Avui dijous 1 de novembre, Dia de Tots Sants, s'han obert les portes del XVIII Saló del Manga de Barcelona, amb canvi de recinte, deixant la Farga de l'Hospitalet per traslladar-nos al Palau 2 de la Fira de Montjuïc.

Entrada al Palau 2.
 Dos membres de ComiCat, en Gargotaire i un servidor, en Llop Segarrenc, ens hi hem desplaçat per comprovar l'ambient que si vivia, tractant-se avui dedicat a la sèrie manga i anime  per excel·lència: Bola de drac d'Akira Toriyama, celebrant els 20 anys de l'arribada del manga.  

Considero encertat el canvi de recinte, la Farga s'havia quedat petit, arribant al punt de ser una "llauna de sardines", així doncs ara a la Fira de Montjuïc s'ha guanyat molt d'espai, evitant l'efecte mencionat. Tot i l'encertat canvi, em decanto més pel recinte on se celebra el Saló del Còmic. Segurament sigui a que l'espai dedicat als estands, al Palau 2, estigui dividit en dos habitacles, cosa que al Saló del Còmic es tot un continu. 

Tornant al tema de Bola de drac, tal com ja havíem comentat es volia batre el Rècord Guiness de gent disfressada de personatges d'aquest manga-anime. De les 10 a les 13h, tota persona ben disfressada podia entrar al Saló gratuïtament i a la 13h reunir-se a l'escenari per batre el rècord, i així ha estat i així ho hem escoltat, 307 persones han fet tremolar amb un Kame Hame Ha aquest primer dia del Saló del Manga. 

Rècord Guiness Bola de drac. Font: 3/24


De Bola de drac, també n'hi havia una exposició relatant-ne la història des de l'estrena de l'anime amb gran èxit a TV3, iniciant els primer contactes amb Shueisha per editar-ne el manga a mans de Planeta deAgostini Cómics, el famós tràfic de fotocopies, les diferents edicions destacant la doble edició serie blanca i sèrie vermella, i essent la última, l'Edició 20è Aniversari. També comptava amb exemplars de les diferents edicions publicades, com també amb altre marxandatge, i amb consoles XBOX amb el videojoc Dragon Ball Kinect

Exposició Bola de drac


A més a més a més, en Marc Zanni i en Joan Sanz, les veus d'en Goku i d'en Vegeta, presentaven el seu llibre La sèrie de la teva vida, on parlen del doblatge de Bola de drac.

Aquests són els elements que nosaltres destaquem d'aquest Saló del Manga, i ara fins el proper de l'any vinent.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada