04 d’octubre 2012

Novetat d'octubre/XVIII Saló del Manga d'EDT

Estava previst que Editores de Tebeos, de cara el mes d'octubre i per tant com a novetats del XVIII Saló del Manga trauria un tom nou de cada una de les tres sèries manga en català en curs que té. Així doncs haurien sortit Bleach #41, Naruto #55 i Cinturó Negre #19, però la setmana passada va sortir a la llum que Shueisha no havia renovat el contracte amb EDT, i per tant l'editorial catalana havia perdut totes les llicencies de l'editorial japonesa. De les obres anteriorment mencionades n'han sortit afectades Bleach i Naruto. També com a obra tancada n'ha sortit afectada Kimagure Orange Road. El manga en català doncs n'ha sortit fortament afectat, d'aquest "divorci" entre editorials.

Davant d'això, Editores de Tebeos només traurà una novetat en català, el dinovè tom de Cinturó Negre.

Manga
 
Cinturó Negre (Yawara!) #19 de (29), de Naoki Urasawa
Col·lecció Seinen Manga
224 pàgines - B/N
7€

El president de la Tsurukame Travel es queda de pasta de moniato quan s'assabenta que la Ginger, que se suposava que era a Hokkaidô fent d'acompanyant de la gent de Comercial Katôchû, participa al campionat nacional de judo. Mentrestant, a Hokkaidô, en Hagoromo, el cap de la Ginger que es juga la feina per enviar-la a Tòquio, es queda d'allò més aixafat quan pensa en el negre futur que li espera. Al pavelló, la Sayaka Hon'ami protagonitza un retorn brillant. Al club de golf on era la Ginger, el responsable Hagoromo es disculpa de genolls davant dels seus clients, però no aconsegueix impedir que l'ambient s’enrareixi. Quan engeguen la televisió, apareix la Ginger al campionat nacional femení de judo del Japó. La Ginger arribaa les semifinals, on s’haurà d’enfrontar a la Sayaka Hon'ami.

CAMÍ DE BARCELONA'92!

2 comentaris:

  1. Sí, ja els ho he preguntat per les xarxes socials i envien pilotes fora, però està clar que no trauran ni les novetats que estaven previstes per a 1 mes abans del fatídic 30 de novembre.

    Ja podem dir adéu a Naruto i Bleach en català, però ens queda Cinturó Negre. El que podrien fer és accelerar-ne la periodicitat, ara que serà l'únic que trauran en català, perquè sincerament pateixo pels 5 anys que queden per a arribar al 29, 5 anys que no sé si els aguantarà, l'editorial.

    ResponElimina
  2. Y se acabo en el 19, nunca se publico el 20

    ResponElimina