28 d’octubre 2012

"La sèrie de la teva vida", el llibre del doblatge de "Bola de drac""

Enguany, el XVIII Saló del Manga de Barcelona té un nom de referència i és Bola de drac. El manga d'Akira Toriyama és segurament el mangaanime més intergeneracional que existeix i donant a lloc a un munt d'articles basats en ell.

En una entrada anterior ja havíem mencionat que el dijous 1 de novembre tindrà lloc l'intent de batre un Rècord Guiness del major nombre de persones disfressades de personatges de les diferents sèries de Bola de drac, que a més a més tindrà la col·laboració d'en Marc Zanni i d'en Joan Sanz, les veus d'en Goku i d'en Vegeta a la versió catalana de l'anime.

Però a més a més de l'Edició 20è Aniversari del manga de Bola de drac per part de Planeta deAgostini Cómics, hi haurà un altre producte relacionat, és el llibre La sèrie de la teva vida escrit pels autors de doblatge anteriorment mencionats. Ja fa temps que el tema dóna volta per les xarxes socials, inicialment un misteri i finalment desvetllant-se que seria un llibre, el qual es farà la seva presentació oficial el dijous 1 al Saló del Manga, a la Sala d'actes 2 a les 6 de la tarda.


El llibre es podrà comprar a l'stand nº47, el de Chunichi Outlet (al costat de l'exposició de Bola de Drac i l'entrada) i les sessions de firmes s'efectuaran a l'stand de Mision Tokyo,  el número 53. També molt a prop de l'entrada. Per problemes logístics no poden signar el llibre en el mateix stand que el venen.
Tot i això, el Marc i el Joan, rondaran per tot el Saló els 4 dies. Hi hauran carells que indicaran on seran en cada moment. Generalment, i com l'stand és al costat mateix de l'exposició de Bola de drac, hi seran voltant. Per tant ningú quedarà sense la signatura o la fotografia pertinent. El preu del llibre és de 18€.

Afegim també un vídeo on en Joan Sanz, la veu d'en Vegeta (i del Sr. Kazuo Nakano de Musculman), fa una breu presentació del llibre.



Resum:
  • La sèrie de la teva vida, de Marc Zanni i Joan Sanz
  • Preu: 18€
  • Presentació: XVIII Saló del Manga, Sala d'actes 2, dijous 1, 18h
  • Lloc de venda: Stand Chunichi Outlet
  • Firmes: Stand Mision Tokyo i als voltants de l'exposició de Bola de drac





1 comentari:

  1. Llàstima que no hi sigui en formato mp3 o epub http://www.audiomol.com/

    ResponElimina