30 d’octubre 2012

El creador de Tsubasa crearà un personatge únic per al Sabadell FC

Reproduïm a continuació una curiosa notícia publicada per Europa Press.


El dibuixant japonès Yoichi Takahashi, creador de la popular sèrie de dibuixos animats 'Campeones' protagonitzada per Oliver i Benji, viatjarà la propera setmana a Sabadell, on coneixerà el club i la seva idiosincràsia abans de posar-se a dibuixar un personatge únic que vestirà els colors del Sabadell FC.

El club català va explicar que aquest nou personatge creat per Takahashi, que lluirà la camiseta arlequinada, no té nom encara. "Des del club, s'organitzarà els propers dies una consulta per a decidir quin nom volen els socis del CE Sabadell per a aquest nou personatge", va detallar l'entitat.

A més, el dibuixant asiàtic dibuixarà uns plafons a la tribuna de la Nova Creu Alta. Es tractarà d'uns plafons amb els personatges més reconeguts de la sèrie com Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders, Bruce Harper, Julian Ross, Tom Baker, Dani Melow, Ed Warner, o els bessons Derrik. En mig de tots ells, Takahashi dibuixarà el nou personatge. "És la primera vegada que el creador d'Oliver i Benji pinta un estadi de futbol amb els seus personatges", va recordar el club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada