18 de setembre 2012

Superlopez en català


Ja està oberta la llista d'encàrrecs per a la versió catalana del còmic “Asalto al Museu”, que té com a escenari el Museu Etnogràfic de Ripoll. El passat 7 de setembre a la Sala Tomàs Raguer del Museu Etnogràfic de Ripoll es presentar l'àlbum “Asalto al Museo”, còmic amb guió i dibuixos de Juan López Fernández “Jan”, que té com a escenari el museu de Ripoll.

El còmic correspon al darrer àlbum del dibuixant Jan, que des de fa anys viu a Sant Pau de Segúries i l'argument de la història gira a l'entorn d'un grup de delinqüents que volen robar al museu; el protagonista és un dels grans personatges del còmic a l'estat espanyol, “Superlopez”. En Jan no és la primera vegada que utilitza indrets del Ripollès per ambientar les seves obres; en va fer un dedicat a Camprodon i un altre a l'hotel Montagut. El nou còmic “Asalto al Museu” es l'àlbum número 57 d'en Superlopez que edita l'editorial B del grupo ZETA.

Està previst poder editar ben aviat la versió en català, però cal comptar amb un nombre mínim d'exemplars compromesos per tal que amb les migrades finances municipals es pugui finançar la quantitat mínima que l'editorial imprimeix, tenint en compte que per a la traducció i transcripció es comptarà amb la col·laboració de persones locals per abaratir els costos.

En aquest sentit, a l'oficina de turisme - entrada del Museu s'estan recollint els encàrrecs amb un pre-pagament de 10 euros per exemplar per a poder encarregar l'edició en català. El preu final oscil·larà entre 12 i 14 euros, la resta del pagament es realitzarà en el moment de retirar els exemplars del llibre encarregat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada