25 de maig 2012

Novetat de maig d'EDT: El retorn de Cinturó Negre

Finalment ara sí, com a novetat de maig en català d'Editores de Tebeos, tenim el retorn de Cinturó Negre en el tant esperat tom 18.  Tot i ser de maig sortirà a la venta al proper divendres 1 de juny.


Manga

Cinturó Negre #18, de Naoki Urasawa
Col·lecció Seinen Manga
224 pàgines - B/N
7€

La Ginger Inokuma, una noia molt normal que anhela enamorar-se perdudament, és en realitat una geni del judo que ha rebut l’entrenament del seu avi, en Jigorô. Aspirarà aquesta noia a aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi d’Honor del Poble japonès i, a més a més, a esdevenir la superestrella del món esportiu del seu país?

El dia 22 d’abril, el mateix dia del Campionat Nacional, la Ginger, ara treballadora de la Tsurukame Travel, se n’ha d’anar com a acompanyant en un viatge a Hokkaidô. Un cop de viatge, la gent del seu voltant la convenç per fer via cap a Tòquio i participar al Campionat.


EL DIA DEL CAMPIONAT NACIONAL HA ARRIBAT! Sobre L'art de volar de Kim i Antonio Altarriba, en principi també novetat de maig, ara per ara encara no ha publicat la fitxa i per tant no en podem donar els detalls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada