07 de març 2012

Novetats d'abril de Norma

Norma Editorial ja ha fet públiques les seves novetats d'abril, les quals estaran a la venda el proper 23 de març de 2012. En català tindrem dues novetats. Una és l'últim número d'Eric Castel, i l'altra és el primer volum de Mouse Guard: Llegendes de la guàrdia.

Còmic Europeu

Eric Castel vol. 15. El missatge del maltès, de Hugues i Reding    ÚLTIM NÚMERO
Cartoné 22 x 29,5. 48 pàgines, Color
12€
 
CONTINUEN LES AVENTURES DEL JUGADOR MÉS RECORDAT I ESTIMAT DELS 100 ANYS DE HISTÒRIA DEL BARÇA.  
 
Des del partit de la CECA que va disputar el Barça a Lille, no paren els rumors sobre un possible traspàs d'Eric Castel a l'equip francès. Tothom es pregunta què deuen tenir de cert en aquests comentaris, especialment Pablito, que està fascinat amb la idea de veure jugar Eric Castel amb el seu nou ídol Bob Martin. Un viatge del jugador barcelonista per entrevistar-se amb la directiva del Lille activarà totes les alarmes. Deixarà Eric Castel el Barça?


PRÒXIMAMENT LA PREQÜELA: ERIC CASTEL Nº 0 

Còmic EUA

Mouse Guard: Llegendes de la guàrdia vol. 1, de David Petersen i altres autors.
Cartoné amb sobrecoberta 20 x 20. 144 pàgines, Color
18€

DESCOBREIX LES LLEGENDES MÉS FASCINANTS DELS RATOLINS.

A la taverna del Carreró de June, a la ciutat ratolí de Barkstone, els ratolins es reuneixen per gaudir de l'hospitalitat de la seva propietària, la June. Una nit, parlant dels deutes que tenen pendents amb ella molts dels clients, la June proposa una competició el guanyador de la qual veurà el seu deute perdonat. La competició consisteix a explicar històries, ni completament certes ni completament inventades, i la millor de totes, a judici de la June, decidirà el vencedor. Així és com descobrirem les més sorprenents, emotives i divertides llegendes dels ratolins.

David Petersen presenta aquest volum ple d'històries realitzades per artistes de gran talent com Ted Naifeh (Courtney Crumrin), Terry Moore (Strangers in Paradise, Echo), Gene Ha (Top Ten), Guy Davis (AIDP), i molts més.

PREMI EISNER A LA MILLOR ANTOLOGIA 2011 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada