20 de març 2012

El Grup 62 publicarà el còmic de Joc de trons en català

Els seguidors de la saga literària de la Cançó de gel i foc de George R. R. Martin estan d’enhorabona. Aquest proper mes d’abril, concretament el dia 3, sortirà a la venda el còmic Joc de trons que adapta el primer llibre de la saga (que també es pot veure a la televisió de la mà d’HBO). Podrem llegir les aventures dels Stark, Lannister i companyia en català, gràcies a l’edició que publicarà el Grup 62, dins la col·lecció Comic Books.

Aquest volum recopila els primers números de l’adaptació en còmic de la novel·la de George R.R. Martin realitzada per Daniel Abraham (guió) i Tommy Patterson (dibuix). A continuació teniu les dades tècniques del còmic, que ens han facilitat des de l’editorial. El dia 3 d’abril no us perdeu l’arribada de l’hivern també en vinyetes i en català!

George R. R. Martin
Joc de Trons
Grup 62-Comic Books
Data de sortida: 03/04/2012
Mides: 16.8 x 25.7
Enquadernació: Dura
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-9932-804-1

En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de encadenar-se el conflicte. El fred s’acosta, i en les estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals es congrien rere el Mur protector del reialme.

Al centre del conflicte es troben els Stark d’Hivèrnia, una família tan aspra i indomable com la terra on han nascut. Passant ràpidament d’una terra de fred brutal a un reialme llunyà i estiuenc d’abundor epicúria, es desplega una història de senyors i dames, de soldats i bruixots, d’assassins i bastards, que s´ajunten en un temps de lúgubres presagis. Entre els complots i els contracomplots, la tragèdia i la traïció, la victòria i el terror, el destí dels Stark, els seus aliats i els seus enemics depèn d’uns perillosos equilibris, com els intents de vèncer el més mortal dels conflictes: el joc de trons.

Font: Grup 62



1 comentari:

  1. La fitxa del còmic de Joc de trons:

    http://www.grup62infantiljuvenil.cat/ca/llibre/joc-de-trons-1_18317.html

    ResponElimina