22 de març 2012

45 dibuixants contra la crisi: Enfoteu-vos-en

45 dibuixants de primer nivell han unit els seus llapis per a combatre la crisi amb humor. De la mà de Dibuixants sense fronteres  (associació que es va presentar a la Setmana del Còmic de Tarragona) Arrels Fundació i Angle Editorial (i els 45 dibuixants, és clar!) neix Enfoteu-vos-en. Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi. Tots els beneficis de l'obra se cedeixen a Arrels Fundació.


Enfoteu-vos-en!      
Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi
Autor: Diversos autors
PVP: 12,80 €
ISBN: 978-84-15002-93-2
Col·lecció: Humor, 15
20 x 13 cm.
Rústica amb solapes
144 pàgines





Un llibre il·lustrat, divertit, en el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.
Enfoteu-vos-en!
Dels que retallen els drets socials dels més desvalguts, parapetats rere una urna que treuen en processó cada quatre anys: enfoteu-vos-en!
Dels que són tan rics que han de comprar-se els amics però els regalen les corbates: enfoteu-vos-en!
Dels que maneguen els fils de l'economia, arrepapats en esponjoses butaques de cuir relluent, però han perdut el fil de la vida, de l'amor i l'alegria: enfoteu-vos-en!
Dels que utilitzen la justícia com si fos una baieta desinfectant que pot netejar el seu rastre d'indignitats i abusos: enfoteu-vos-en!
Dels que cremen bitllets de cinc-cents euros per aromatitzar la nauseabunda pestilència de la seva pròpia corrupció: enfoteu-vos-en!

Com afrontar la crisi amb humor?
45 dels principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i d'altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l'habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.
Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l'absurd de polítics i personatges coneguts.
Llibre col·lectiu on 45 dels principals il·lustradors del nostre país col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de l'Estat: Kap, Toni Batllori, Miquel Ferreres, Andreu Buenafuente, Manel Fontdevila, Ventura & Coromina, Albert Monteys, Fer, Pallarés, Azagra, etc.
Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d'aquest llibre a Arrels Fundació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada