19 de setembre 2011

Trobada Tintinaire a Terrassa el 2 d'octubre

Els comicaires celebraran a Terrassa la setena edició de la Trobada Tintinaire de Catalunya. 1001, Associació Catalana de Tintinaires ha programat mostres i xerrades durant tota la jornada a la plaça del Vapor Ventalló. S'han programat diferents actes, tots gratuïts, que començaran a les a les 11 del matí i s’allargaran fins a les 2 del migdia el dia 2 d'octubre.  

A més de  la mostra, venda i intercanvi d’objectes tintinaires per part de col·leccionistes, comerciants i afeccionats hi haurà tallers de manualitats i l’actuació de la Banda Municipal de Moulinsart: Aquesta 7a trobada consistirà  com totes les altres en una reunió de tots els tintinaires de Catalunya  aquesta vegada aquí Terrassa a fi i efecte de divulgar  una miqueta més l’obra d’ Hergé, relacionada amb  Tintín. Hi haurà uns tallers de manualitats per a la canalla i una sèrie de parades on la gent podrà comprar tota mena de productes relacionats amb el personatge.

A partir de les 5 de la tarda es reprendran els actes amb dues xerrades al local d’Amics de les arts; on també hi haurà una exposició titulada Tintín a Terrassa, amb obres d’artistes vallesans. La mostra es podrà visitar de l’1 al 13 d’octubre. A més, un recull de llibres de l’intrèpid periodista recorrerà les biblioteques de la ciutat del 26 de setembre al 8 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada