08 d’agost 2011

Novetats de la Galera

La Galera presenta dues novetats de la seva col·lecció de còmics per a primers lectors:

En Ratolinet es vesteix 








Edat: a partir de 4 anys

Mides (cm): 23,5 x 16,0
Enquadernació: Cartoné
Preu: 9,95 €
Pàgines: 40

Sinopsi

En Ratolinet ha de vestir-se per anar a l'estable. No és senzill: amb tantes prendes de roba, tants botons, tires, cordons... Fins que, finalment, la seva mare li recorda que per a què tanta feina, si els ratolins no porten roba! Una història molt divertida per als nens i nenes més joves, que els ajudarà a aprendre a vestir-se.
Autor

Jeff Smith és un dels grans del còmic nordamericà actual. Quan va començar a autopublicar Bone amb la seva dona, poc podia imaginar que aquesta obra guanyaria tots els premis més importants i fins i tot arribaria a ser qualificada per la revista Time com una de les millors novel·les gràfiques de tots els temps.

En Llufa, el monstre de l'aiguamoll



Edat: a partir de 4 anys

Mides (cm): 23,5 x 16,0
Enquadernació: Cartoné
Preu: 9,95 €
Pàgines: 48



Sinopsi

En Llufa és un petit monstre acostumat a la soledat (i l'olor!) del seu aiguamoll. No pot suportar la gent: no solament els fa por veure'l, sinó que els agrada banyar-se i sempre fan olor a net. Un dia, un nen decideix fer-se una cabana a l'aiguamoll. En Llufa decideix que farà tot el que calgui per fer-lo fora!
Autor
Eleanor Davis va créixer a Tucson, Arizona (EUA). Va publicar el seu primer llibre infantil mentre estudiava Art i Disseny a la universitat de Savannah. Actualment està considerada com un dels millors nous talents del còmic nord-americà.


Font: La Galera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada