12 de juliol 2011

Presentació del XVII Saló del Manga

A continuació reproduïm la nota de premsa de Ficomic


FICOMIC té el plaer de convidar-te a presentació del XVII Saló del Manga que tindrà lloc el dijous 14 de juliol a les 12:00 h a Casa Àsia, Sala Samarcanda. Avinguda Diagonal, núm. 373 (BARCELONA). Durant l'acte es presentarà el cartell del Saló, així com la llista provisional d'autors convidats i un avanç del programa d'activitats del certamen.

    
Comptarem amb la presència de:
    
- Menene Gras, directora cultural i d'exposicions de la Casa Àsia
    
- Carles Santamaria, director del Saló del Manga
El XVII Saló del Manga, que se celebrarà del dissabte 29 d'octubre al dimarts 1 de novembre, repetirà els tres recintes de les últimes edicions. La Farga de l'Hospitalet acollirà les empreses expositores a més dels espais dedicats a videojocs, tallers de jocs tradicionals i de manga, sala d'exposicions, classes de japonès, conferències i taules rodones. Al Poliesportiu del Centre tindran lloc els concursos de karaoke, cosplay i World Cosplay Summit, a més de les actuacions musicals. I a la Sala Barradas es podran seguir les projeccions de pel.lícules i sèries. Aquests tres espais, molt propers entre si, estaran comunicats per un servei gratuït d'autobús.

    
QUÈ? Presentació del XVII SALÓ DEL MANGA

    
QUAN? Dijous 14 de juliol a les 12:00 hores

    
ON? Casa Àsia, Sala Samarcanda. Avinguda Diagonal, núm. 373 (Barcelona)

    
Esperem comptar amb la teva assistència. Per a qualsevol aclariment no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o consulta www.ficomic.com.

    
Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada