01 de juliol 2011

Novetats de juliol de Glénat

Glénat ja ha fet públiques les novetats de juliol, entre les quals hi ha un comiat. L'obra interminable de la Rumiko Takahashi, Inu-Yasha, en el seu volum 56 arriba al final. És amb aquesta obra que a l'any 2005, Glénat s'estrenava amb el Manga en Català. Com a altra novetat de juliol, hi ha el volum 37 de Bleach, i a més la pròpia editorial ens fa un suggeriment del mes: Fills dels 80: La Generació Bombolla d'Aleix Saló, que ha arribat a la seva segona edició.



Inu-Yasha #56, de Rumiko Takahashi
ÚLTIM NÚMERO!
Col. Manga en Català Shonen
208 pàgs. B/N. 6,5 €

La darrera batalla per l’Esfera dels Quatre Esperits comença a les profunditats de l’abisme del Meidô. Quina deu ser l’única resposta correcta que l’Inu-yasha i la Kagome han de trobar per arribar al final de la missió!? Vet aquí l’emocionant conclusió d’aquesta llarguíssima història de fantasia ambientada al Japó medieval!!



Bleach #37, de Tite Kubo
Col. Manga en Català Shonen
216 pàgs. B/N. 6,5 €

El responsable de la desaparició de les ànimes era ni més ni menys que el sotscapità Aizen! L’Urahara arriba després de la caiguda d’en Hirako i presencia una escena esgarrifosa. Quina decisió prendrà finalment per salvar els seus companys...? Un cop més, l’acció es trasllada al districte de Karakura!


SUGGERIMENT DEL MES:



Fills dels 80: La Generació Bombolla, d'Aleix Saló
Col. Carnet Jove
Rústega. 16,6x23 cm. 80 pàgs. - Color. 15 €

El 2008 Aleix Saló ja estava indignat. Aquest any va guanyar la Beca Carnet Jove que atorga la secretaria de la joventut de la Generalitat de Catalunya amb la seva Fills dels 80: La generació Bombolla, un còmic que parlava, sempre amb fina ironia i molt d'humor, de la frustració vital dels joves nascuts en els 80. En les seves paraules...

"Som la generació bombolla. Fills de la democràcia, de la postmodernitat, de la crisi de valors i de l'estat de benestar. La vida era happy flower, tutti color... Criats dins d'un bombolla. Així estàvem, cadascun de nosaltres, al·lucinant mandonguilles, fins que vam haver de espavilar-nos sols, i llavors va aparèixer l'altra bombolla ... La bombolla immobiliària”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada