16 de juliol 2011

Llàgrimes d'aire

Hola, el meu nom és Luis F. Borruey i vull presentar-te el meu nou projecte Llàgrimes d'aire, el còmic musical, una experiència única per a a totes les edats que no et pots perdre i en què han participat més de 30 professionals de la imatge, la música i la programació per tal de mostrar que açò és només el principi d'una nova manera de contar històries.

Una periodista, un reportatge, un músic, un web, un informàtic, una xiqueta, un conte, amor, estima, desig, mentida, traïció, gelosia, revenja, cançons que esdevenen històries i històries que esdevenen un nou concepte d'art digital: el còmic musical.

240 vinyetes interactives
12 vídeos musicals i
12 cançons originals per al teu mp3
tot fusionant còmic, animació i música d'una manera com no havies vist mai.

Els quatre primers capítols i la descàrrega de les seues cançons en mp3, són totalment gratuïts gràcies a l'INSTITUT VALENCIÀ DE L'AUDIOVISUAL I LA CINEMATOGRAFIA i a RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA, que han confiat en este projecte i ens han ajudat amb les despeses de producció.

Veritat que estaria bé que al cine ens deixaren vore la primera mitja hora de pel·lícula i aleshores decidir si pagar o no?

Doncs gràcies a ells, pots vore gran part del "còmic musical" i, si t'agrada, comprar el ticket/bitllet per tal de vore la resta de la història i descarregar totes les cançons per només 3,99 €.

Espere que gaudisques d'ell i et convide a participar en el nostre llibre de visites perquè m'agradaria saber la teua opinió per tal de poder seguir oferint noves cançons, noves històries i nous personatges.

Ens veiem als concerts de Llàgrimes d'aire, el còmic musical.

Gràcies.

Luis F. Borruey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada