21 de juliol 2011

La nova versió d'Akira serà dirigida per Collet-Serra

La companyia Warner Bros està decidida a realitzar una nova versió d''Akira', una pel·lícula de culte per als fans del manga i l''anime'. Per dur a terme el film, pressupostat en 90 milions d'euros, la productora de cinema ha designat el cineasta català Jaume Collet-Serra (director d''Orphan' i 'Unknown'), segons ha informat la revista 'Variety'.

La pel·lícula inicialment havia sigut descartada pels estudis Warner després que Keanu Reeves abandonés el projecte. Tal com explica Variety, la productora va comprar els drets d'Akira per una quantitat de set xifres –que no va detallar– a l'editorial de manga Kodansha el 2008.

Akira és l'adaptació del clàssic manga del japonès Katsuhiro Otomo. El còmic va traslladar-se a la gran pantalla el 1988, amb la pel·lícula que té el mateix títol. La història es basa en un líder d'una banda de motocicletes que salva un amic d'un experiment mèdic. Es preveu que la nova cinta de Warner Bros arribi a la gran pantalla l'any vinent.

El cineasta de Sant Iscle de Vallalta, influenciat per directors com David Fincher, Spike Jonze i Mark Romanek, va traslladar-se a Los Angeles als 18 anys. Ha sigut director de House of Wax (2005), Goal II: Living the Dream (2007), Orphan (2009) i Unknown (2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada