02 de juny 2011

Novetats de juny de Glénat

Presentem les novetats de juny de Glénat. Si no hi ha cap retard d'última hora, aquest mes si que tindrem El Còmic en Català de Jordi Riera Pujal, membre de ComiCat. A més a més també hi ha les continuacions de Cinturó Negre i Naruto.

(Nova portada provisional)

El Còmic en Català, de Jordi Riera Pujal

Rústega. 15x21 cm. Col. Vinyetes
Volum únic. 160 pàgs. Color. 15 €

El diccionari de còmic en català és un completíssim catàleg del període, fins ara,menys documentat de l'edició de còmics en idioma català, el que va del final de la Guerra Civil (1939) fins a l'actualitat (2011). Aquest llibre és, sens dubte, un salt qualitatiu en l'estudi de la cultura popular catalana, i un material d'estudi indispensable per a historiadors i aficionats.


Cinturó Negre 16, de Naoki Urasawa
Col. Manga en Català Seinen
216 pàgs. B/N. 7 €

La Ginger Inokuma, una noia molt normal que anhela enamorar-se perdudament, és en realitat una geni del judo que ha rebut l’entrenament del seu avi, en Jigorô. Aspirarà aquesta noia a aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi d’Honor del Poble japonès i, a més a més, a esdevenir la superestrella del món esportiu del seu país?


Naruto 47, de Masashi Kishimoto
Col. Manga en Català Shonen
192 pàgs. B/N. 6,50 €

Tot i que els potents atacs d’en Naruto en mode ermità posen en Pain contra les cordes, no pot evitar caure finalment a les xarxes de l’inesgotable poder del líder dels “Akatsuki”. En Pain afirma que vol implantar la seva pròpia justícia per frenar la cadena d’odi. Quina serà la resposta d’en Naruto!?

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada