27 de maig 2011

Lliurat el premi de civisme Serra i Moret de còmic

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, va presidir l’acte de lliurament dels Premis de Civisme 2010 que es van  celebrar el dia 23 al Palau de la Generalitat. Els guardons tenen com a objectiu la promoció del civisme des de diferents àmbits d’actuació de la societat catalana.

En el seu conjunt, els Premis de Civisme pretenen potenciar tots els comportaments i les actituds fonamentats en la tolerància, l’educació, la solidaritat, la cultura, el progrés, la ciutadania, el patriotisme i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència entre les persones i el respecte per la llibertat individual i col·lectiva.

En la modalitat de còmic, el jurat ha decidit premiar l’obra “Conviure” de Xevi Domínguez (il·lustració) i Montse Batalla (guió). El jurat ha valorat especialment un text que posa en relleu la importància de la comunicació personal per afavorir la convivència, a través d’una història molt rica, ben plantejada gràficament i amb una conclusió positiva.

Les pàgines del còmic guanyador es poden veure en el bloc del dibuixant.


2 comentaris: