22 de maig 2011

Cavall Droid: webcòmics a l'Android!


La gent de El nen que estima la crema d'espàrrecs, ha estat treballant de valent per presentar Cavall Droid, una aplicació gratuïta per a l'Android que està dissenyada per permetre la visualització ràpida, senzilla i còmoda dels webcòmics de la blocosfera catalana.

Aquí podeu fer un tast de la patxoca que fa:



Si us ha convençut, només heu d'anar a la pàgina de l'aplicació i descarregar-vos-el. Si encara no us heu acabat de decidir, penseu que hi participen aquests:
Webcòmics.cat està en procediment de passar de Slinkset a Pligg, o sigui que momentàniament està fora de servei, però així que es pugui s'hi inclourà. Evidentment, si n'apareixen de nous, podran ser afegits així que ho vagin demanant als propietaris de l'aplicació.

Tota aquesta munió d'humor fàcilment en el palmell de la vostra mà. Si teniu Android, no sé què espereu per instal·lar-vos-el!

Font: Gargots

4 comentaris:

  1. A la llista hi falta Gargots

    ResponElimina
  2. Anònim: a la llista hi falten molts! Només són els que pots seguir. La llista de tots els webcòmics està a la barra lateral dreta de la pàgina, més avall.

    ResponElimina
  3. Però els altres no es surten tampoc a la presa de pantalla...

    ResponElimina
  4. ¿Busca una manera confiable de realizar app para monitorear celular actividad? ¡No busque más! Nuestra aplicación proporciona monitoreo y alertas en tiempo real, garantizando que sus seres queridos estén seguros.

    ResponElimina