08 de maig 2011

3er Ilu·Station, Indie Comix Fest a Barcelona


Després d'un any ple de nous projectes, com Mini-Station, el festival infantil independent de Barcelona, i els recents premis alternatius de còmic, els Golden Globos, torna Ilu·Station, el festival d'il·lustració i edició independent de Barcelona, amb energies renovades i coses noves per ensenyar-vos.

Aquest any, Ilu·Station es converteix en l'Ilu·Station Indie Comix Fest, i centrarem tota la nostra atenció en l'edició independent, l'autoedició i els fanzines. Sempre hem tingut una relació molt estreta amb el món de la Small Press Publications i les petites editorials, però aquest any més, perquè el gran protagonista serà el paper imprés, la tinta, i els llibres en totes les seves diferents formes.

Totes les exposicions giraran al voltant del llibre, i com és d'esperar, el ja clàssic mercadet del festival prendrà una especial importància durant els dies 4 i 5 de juny amb la presència de multitud de petits editors i artistes nacionals i internacionals, com a punt de trobada i d'intercanvi d'esperiències i sinèrgies entre tots els amants del llibre. Podeu descarregar el dossier de premsa amb material gràfic extra, des d'aquí.

El vinil no ha mort amb l'era digital, i el llibre imprés tampoc morirà amb els e-readers. Si veniu a l'Ilu•Station 2011 Indie Comix Fest, us demostrarem perquè.

Del 2 al 12 de Juny, a Barcelona. Us esperem!

Font: nota de premsa d'Ilu·Station

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada