01 d’abril 2011

Novetats de Norma pel Saló del Còmic

Norma Editorial ja ha donat a conèixer les novetats corresponents al Saló del Còmic, i per tant sortiran a la venda el proper 14 d'abril. Entre les varies novetats, n'hi han 3 en català, les quals posem a continuació:

EL SOSPIR


Marjane Satrapi
Rústica amb solapes
17 x 22,5
56 pàgines, Color
12,00€

UNA FAULA IL·LUSTRADA DE MARJANE SATRAPI, L´AUTORA DE PERSÈPOLIS

Hi havia una vegada un comerciant que quan tornava de les seus llargs viatges, sempre omplia a les seves tres filles de regals. Ell les estimava més que a ningú, però un dia, no va poder portar la bella Rosa el que ella més desitjava: una llavor de mongeta blava. En El sospir, Satrapi fa gala d´un to visual sorprenent, una narrativa esglaiadora, i un sentit de l´humor apte per a tots els públics, per oferir-nos una lliçó inoblidable sobre el sacrifici, l´esperança, i els amors perduts i trobats.


LA BALADA DE LA MAR SALADA

Hugo Pratt
Cartoné
19 x 26
256 pàgines, Color
25,00€

EL CLÀSSIC D'HUGO PRATT TORNA A UNA COL.LECCIÓ AMB TÍTOLS INÈDITS I NOVES VERSIONS

La balada del Mar Salada és un relat iniciàtic, on els joves Caín i Pandora Groovesnore deixen de ser dos nens per entrar en el difícil món dels adults, on ja ningú es respecta. També és iniciàtic per Hugo Pratt perquè és la primera obra on apareix el seu famós mariner, Corto Maltès. Un Corto diferent del que hem arribat a conèixer i estimar, més dur i aspre, però fi a la seva essència.


OT EL BRUIXOT Vol. 3

Picanyol
Cartoné
20,4 x 26
184 pàgines, B/N
19,95€
CENTENARS DE TIRES PLENES DE MÀGIA AL VOLUM 3 DE PICANYOL I UN HUMOR APTE PER A NENS I ADULTS

Ot el bruixot és una de les tires més conegudes de tota la història del còmic català, tot i ser muda. Quaranta anys de publicació quasi ininterrompuda avalen el treball d’en Picanyol, qui a més, ha treballat també per a llibres de text, televisió i premsa en general.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada