22 de gener 2011

Nova exposició dedicada a Segura a Premià

Del 22 de gener al 27 de febrer al Museu de L'Estampació de Premià de Mar (Maresme) hi haurà una exposició homenatge a Robert Segura (Badalona 1927 - Premià de Mar 2008), un dels grans dibuixants de l’anomenada Escola Bruguera. Segura va ser el creador de personatges tan coneguts com Roberto Picaporte, Los señores de Alcorcón, Pepe Barrena, La Panda o Lily entre d’altres, personatges que van sortir publicats a revistes com Can-Can, Tio Vivo, TBO, Guay o Lily. En aquesta exposició podem veure una petita mostra de la seva obra, cedida, principalment, per a l’ocasió, per familiars i amics.

Completant aquesta exposició s’ha volgut fer una compilació d’altres dibuixants que, com Segura, han estat vinculats amb la població de Premià de Mar. Es podran veure obres d’històrics com Fernando Costa Vilaseca, José María Casanovas, Gerardo Llobet, Jaume Perich, Joaquín Blázquez, Ignaci Calvet, Jose González Navarro "Pepe"; dels components de "Premia 3" o "Taller de Premia 79" com van ser Carlos Giménez, Adolfo Usero, Luís Garcia, Alfons Font Carrera i de les noves genaracions com són Luis Lorenzo "Luis L. Herpe" i Carmen Omella "Kol" (creadors del fanzine Me gusta más que desayunar un herpe), Sonia Marco (del fanzine Tarta Tatín), Nora Laguna, Roger Ballebrera, David Bernad, Rafa Varga-Machuca Rico, Ferran Costa, Daniel i José María Casanovas.

La inauguració de la exposició es farà el dissabte 22 de gener a les 11.30 hores i anirà seguida d’una taula rodona. El Museu de l’Estampació de Premià de Mar està situat al carrer Joan XXII 2-8. L’horari és de dimarts a diumenge de 11.00h a 14.00h, i dijous tarda, de 17.00h a 19.00.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada