24 de desembre 2010

El Museu del Còmic i la Il·lustració avança en la seva construcció


El somni comença a fer-se una realitat tangible. La primera fase de les obres de construcció avança a bon ritme.

El procés de consolidació d’estructures, canvi de forjats i de cobertes de l’antiga fàbrica CACI, sota la direcció de l’arquitecte Miquel Espinet, està adequant l’edifici a les noves necessitats museístiques. Respectant la imatge industrial de l’edifici s’estan realitzant tot un seguit de modificacions, com la construcció d’un atri a l’entrada que dona al passeig marítim de Badalona, que el doten d’una personalitat arquitectònica pròpia.

D’altra banda, la Generalitat de Catalunya ha anunciat oficialment el nomenament d’Antoni Laporte d’Artimetria, Felipe Hernández Cava en nom de l’APIC i Carles Santamaria en nom de FICOMIC com a comissaris del museu. El seu mandat implica el desenvolupament dels programes arquitectònic, de col·leccions i comunicació del Museu, seguint les línies del Pla Director que té com objectiu convertir-lo en un centre de referència internacional per les seves exposicions i activitats.

El passat 15 de desembre l’alcalde de Badalona, Jordi Serra, acompanyat de Miquel Espinet, dels comissaris del Museu i d’altres tècnics, va realitzar una visita d’obres a la CACI. La inauguració està prevista per a l’any 2013.
Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada