11 de novembre 2010

XVII Jornades Professionals de l’APIC: el repte de l’era digital


Les XVII Jornades Professionals de l’APIC s’endinsen en el món de la il·lustració i les noves tecnologies.

El boom del llibre digital no deixa indiferent ningú. Les noves tecnologies arriben a tots els racons i la il·lustració ha d’afrontar aquest nou repte. És per això, que les XVII Jornades Professionals de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC) se centren enguany en aquest ofici a l’era digital.

Dissabte vinent, 20 de novembre, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona serà l’escenari d’aquesta trobada. Es parlarà de la il·lustració a l’era digital des de diferents vessants: des dels suports i formats digitals per a la creació visual fins als nous escenaris jurídicolaborals, passant per un llarg etcètera. Una jornada que permetrà saber tots els detalls d’aquest nou repte per a la il·lustració i es convertirà en un fòrum de discussió de primer nivell.

Les jornades compten amb la presència d’autors, editors, advocats, llibreters i experts en noves tecnologies com el director de Google Books España, Luis Collado. Tampoc hi faltarà l’experiència internacional de la mà de Bertrans Duplat, cofundador i cocreatiu director de Les Éditions Volumiques. A la trobada hi participaran il·lustradors de renom al nostre país.

XVII Jornades Professionals
DIA: 20 de novembre
HORA: 10:25h-18h
LLOC: CCCB, Aula 1
Carrer Montalegre 5, Barcelona
TELÈFONS DE CONTACTE: 93 416 14 74- 654147015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada