21 de setembre 2010

2on concurs de Còmic Jove, mou-te B

Es tracta d’una iniciativa conjunta que s’ha presentat a la 2a Fira de la Mobilitat Sostenible en el marc de la setmana europea de la mobilitat sostenible i que té com a principal objectiu afavorir que els joves reflexionin sobre el tema de la mobilitat sostenible, sobre la problemàtica relacionada amb la mobilitat, sobre les seves causes i conseqüències i afavorir que reflecteixin a través de vinyetes i còmics la seva visió respecte de la mobilitat ideal per a les nostres illes. 

Els destinataris del concurs són joves de les Illes Balears de 12 a 30 anys. Es poden presentar còmics o tires còmiques (vinyetes). S’han establert 4 categories de premis en funció de les edats dels participants i del tipus d’obra presentada. El termini per presentar obres al concurs va del 15 de setembre al 15 de desembre, ambdues dates incloses.

El premi per a les obres guanyadores de cada categoria serà una bicicleta; el segon premi serà un lot de còmics valorat en 100 euros; i el tercer premi serà un bono de transport per valor de 50 euros. A més, totes les obres premiades es publicaran conjuntament en un llibre. 

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Norma Còmics i de l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada